Категорије
Друштво

Давидовић стигао у Црну Гору након више од седам година

Морамо да се сјутра поклонимо нашем светитељу светом Василију Острошком

Бизнисмен Миодраг Дака Давидовић стигао је из Србије, након више од седам година, у Црну Гору. Разлог његовог доласка је, како је рекао, сјутрашњи Народни сабор у Никшићу Од ИН4С – 20/12/2019 9

Миодраг Дака Давидовић

Бизнисмен Миодраг Дака Давидовић стигао је из Србије, након више од седам година, у Црну Гору. Разлог његовог доласка је, како је рекао, сјутрашњи Народни сабор у Никшићу.

„Морамо да се сјутра поклонимо нашем светитељу светом Василију Острошком, да се понизимо пред нашим светитељем, а да уздигнемо главу пред људима“, рекао је Давидовић.

Он је рекао да зна да ће сјутра бити велики Сабор и да се нада да ће светиње остати вјерном народу.

„Доћи ће народ да се поклони светитељу који нас чува 350 година и у чију славу ми треба сјутра да с нашим вјерним народом подијелимо радост и наду да ће светиње остати онима којима су намијењене“, поручио је Давидовић.

Велики српски добротвор није желио да говори о атентату на њега. Рекао је само да је „све јасно“ и да ће се на вријеме све сазнати.

Давидовић и Раковић

Миодрага Даку Давидовића је из Београда испратио српски историчар Александар Раковић, коме је забрањен улазак у Црну Гору. На подгоричком аеродрому дочекали су га представници опозиционих партија, између осталих ту су били лидери Социјалистичке народне партије и Уједињене Црне Горе Владимир Јоковић и Горан Даниловић, независни посланик Александар Дамјановић, портпарол Нове српске демократије Марко Ковачевић и функционер ДФ Михаило Чађеновић, као и предсјеник Управног одбора Матице српске – Друштво чланова у Црној Гори др Владимир Божовић.

Izvor: In4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.