Категорије
СНП

Joković: Svi dobrodošli, ali nema pogađanja

Predsjednik SNP-a kaže da je partija otvorena za sve bivše članove koji se nijesu ogriješili o partijske principe

Vučić: Imao bih šta da kažem Amfilohiju, ali neću 25.12.2019. 15:10 DF će protestovati samo ako to zatraže Irinej i Amfilohije 25.12.2019. 14:42 Đukanović: Vučićevo interesovanje za Prijedlog zakona je prijateljsko… 25.12.2019. 13:31 Gdje će političari za Novu godinu: „Ako me ne uhapse, kući“ 25.12.2019. 12:52Prikaži sve vijesti

SNP je otvorena za sve, ali niko od partije ne može ništa tražiti, niti se SNP sa bilo kim pogađa – kazao je za Pobjedu Vladimir Joković, predsjednik te partije, povodom medijskih najava o eventualnom povratku dijela nekadašnjih članova u SNP.

On je rekao da je zadovoljan tim jer to predstavlja „novi snagu i energiju“ stranke. On, međutim, nije odgovorio da li očekuje povratak Aleksandra Damjanovića „staroj“ partiji.

– SNP je otvorena i za Aleksandra Damjanovića i za svakog nekadašnjeg člana koji se nije ogriješio o principe partije. Damjanović je bio na našem novogodišnjem koktelu u Nikšiću. Ljudi uviđaju da je naša partija ozbiljna, odgovorna i potpuno i finansijski i u svakom smislu konsolidovana. Prepoznaju je kao takvu i vraćaju se SNP-u – rekao je Joković.

On je istakao da „ima još ozbiljnih najava“ o povratku u SNP, ali nije precizirao o kome je riječ.

Na pitanje je li sa nekim od bivših funkcionera čiji povratak u SNP se najavljuje, razgovarao o eventualnim funkcijama u partiji, Joković je rekao da o tome nije bilo riječi.

– Ne razgovaramo o tome, niti nudimo nešto za dolazak u SNP. Naprotiv, oni koji prepoznaju SNP na pravi način, vraćaju se tamo gdje im je oduvijek bilo mjesto. Mnogi koji su otišli negdje drugo, shvatili su da je SNP najodgovornija i najozbiljnija partija koja nikada nikoga nije izdala – rekao je Joković.

Joković je kazao da je „veliko zadovoljstvo što su mnogi prepoznali da je sadašnja SNP ona prava, izvorna“.

– U sadašnjem SNP-u samo se vodimo načelima koja su nas i okupila. Dobro je da su to mnogi prepoznali i da se učlanjuju u SNP. To je naša nova snaga i energija. Tako ćemo nastaviti i nadamo se dobrom rezultatu na narednim parlamentarnim izborima – rekao je Joković.

Bivši generalni sekretar Prave Crne Gore Vladislav Dajković, kako je Pobjeda ranije pisala, blizu je povratka u SNP.

– Sa rukovodstvom SNP-a sam u izuzetnim odnosima. Razgovarali smo o aktuelnim političkim pitanjima i odnosima u Crnoj Gori. Što se tiče mog eventualnog angažmana u toj partiji, o tome nijesmo ništa precizirali – rekao je Dajković ranije za Pobjedu.

Izvor: www.pobjeda.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.