Категорије
СНП

СРЕЋАН НАМ БОЖИЋ, ВЈЕРНИ НАРОДЕ ПРАВОСЛАВНИ!

Предсједник Социјалистичке народне партије Црне Горе Владимир Јоковић, честитао је у своје лично име, као и у име Социјалистичке народне партије, благе дане, Бадњи дан и Божић његовом Високопреосвештенству, архиепископу цетињском, митрополиту црногорско-приморском, зетско-брдском и скендеријском и егзарху свештеног трона пећког, господину Амфилохију, преосвећеном епископу будимљанско-никшићком, господину Јоаникију, свештенству Митроплоије црногорско-приморске и свим православним вјерницима.
„Најрадоснији хришћански празник Божић нас увијек подсјећа колико су јединствене и непролазне вриједности заједништва, међусобног уважавања, мира, разумијевања и поштовања. Зато су ови благи дани најрадоснији и најсрећнији.
Свакодневним радом и бригом за своје ближње, доприносимо развоју цјелокупног друштва, јер уз садашњост морамо стварати и бољу будућност за све нас. Зато у овим данима радости, показујемо солидарност према свима, поклањамо пажњу онима који је заслужују и желимо да срећа и радост буду у свим срцима. Пред нама су бројни изазови и морамо бити спремни на све. Вјерни народ чији су дух и традиција несаломиви, показује никад веће јединство и слогу у одбрани својих светиња. А све на хришћански, достојанствен и миран начин.
Уз жељу да предстојеће благе дане проведемо сви у здрављу, миру и радости, окружени љубављу и пажњом, упућујем вам најљепше жеље за ове дане радости наше. ХРИСТОС СЕ РОДИ – ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!“, каже се у честитки предсједника СНП ЦГ Владимира Јоковића.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.