Категорије
СНП

Vlada daje saglasnost za partijske uhljebe

Odbor SNP Kolašin

Kako saznajemo u medijima, Opština Kolašin namjerava da zaposli još 31 lice. Navodno, Vlada je dala saglasnost za nova radna mjesta.

Postavlja se pitanje da li su opštini Kolašin zaista potrebna četiri sekretarijata, menadžer, dva potpredsjednika? Ako jesu, molimo aktuelne vlastodršce da nam prezentuju rezultate njihovog (ne)rada, odnosno, predstave nam čime su doprinijeli napredovanju lokalne samouprave? Odgovor je poznat: osim što je broj partijskih uhljeba na grbači građana Kolašina porastao, rezultata nema.

Takođe nam je nejasno kako je Vlada dala saglasnost za zapošljavanje načelnika Komunalne policije, kada prethodni još nije pravosnažno razriješen, a sadašnji ne ispunjava uslove za to radno mjesto. O manipulacijama kojima ste se služili u tom slučaju već smo ranije upoznavali građane Kolašina.

Većina ostalih službenika i namještenika takođe ne ispunjava potrebne uslove. Jasno je da lokalna vlast ovime neće završiti sa neodgovornim ponašanjem, ali njihove namjere takođe sve bolje čitaju građani Kolašina, koji će vrlo brzo donijeti svoj sud.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.