Категорије
СНП

Trobojka je bila i ostala ponos Crne Gore!

Socijalistička narodna partija vjeruje da se scene upotrebe šok bombi i suzavaca od strane policije neće ponoviti.

I dalje smatramo da je trobojka bila i ostala ponos Crne Gore i svih njenih građana, te da ona ničim ne negira ni našu državu, niti njeno postojanje. Upravo zbog toga se direktno i obraćamo predstavnicima policijskih službi i koristimo priliku da ih još jednom podsjetimo da je na mnogim grbovima njihovih jedinica i službi bila upravo trobojka, što dovodi do porazne činjenice da, u stvari, crnogorska policija juriša na svoje simbole.

SNP CG je sigurna da nije ugrožen državni integritet, te da je Crna Gora država svih nas. Mirnim i dostojanstvenim skupovima čuvamo i našu državu i čast građana Crne Gore.
Koristimo priliku da javno pozovemo predstavnike Ministarstva unutrašnjih poslova da ne nasijedaju na izlizane floskule o ugroženosti države i ne dozvole da zbog punih džepova i direktne koristi uskog kruga ljudi, dolaze u sukob sa svojim narodom. Želimo mir, ne želimo sukobe!

Desetine hiljada građana mirnim litijama dokazuju svoju ljubav prema Crnoj Gori.

SNP poštuje poziv Episkopskog savjeta da sva stranačka i nacionalna obilježja svako nosi u srcu. Mi nastavljamo da mirno i nenasilno pružamo otpor bezakonju.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.