Категорије
СНП

Podrška rukovodstvu partije u susret izborima

Odbor SNP Bar održao sjednicu Izvršnog odbora

Večeras je u Baru održana sjednica Izvršnog odbora opštinskog odbora SNP, na kojoj je analizirana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori i Baru ali i dogovorene buduće aktivnosti koje će se sprovoditi u ovom odboru u narednom periodu.
Član Predsjedništva SNP CG Vasilije Lalošević i predsjednik odbora Željko Stojović upoznali su prisutne sa zaključcima sastanka IO SNPCG sa predsjednicima opštinskih odbora i aktivnostima koje partijsko rukovodstvo sprovodi,obilazeći odbore po Crnoj Gori.
Bilo je riječi i o pozivu crnogorskog premijera opoziciji na razgovor o aktuelnim političkim dešavanjima.
Pozdravljen je stav rukovodstva partije da najprije treba povući sporni, antiustavni Zakon o slobodi vjeroispovijesti koji dijeli građane, pa tek onda sjesti za sto i pregovarati i razgovarati o izbornom zakonodavstvo, kako bi se donio set fer izbornih zakona.
Veličanstvene, mirne litije bile su takođe tema sastanka, a konstatovano je da u Baru, ali i u drugim crnogorskim gradovima, u njima učestvuje do sada neviđeni broj građana koji na dostojanstven način poručuju „Ne damo svetinje“. I nema tih režimskih medija ili procjenitelja koji mogu sakriti tu „bujicu“ ljudi, koja mirno, četvrtkom i nedeljom šeta crnogorskim ulicama.
Još jednom je data puna podrška predsjedniku Jokoviću i rukovodstvu partije da sve predviđene aktivnosti sprovedu do kraja kako bi se što spremnije dočekala ova izborna 2020.godina.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.