Категорије
СНП

Vlast u Tuzima nesposobna da odgovori na potrebe gradjana

Odbor SNP Tuzi

Nije prošlo mnogo vremena, a upozorenja SNP-a koja se tiču nove lokalne vlasti u Tuzima, nažalost, su se ostvarila. Ukazivali smo na vrijeme da ova vlast neće biti sposobna da pruži građanima ono što zaslužuju i da uzdigne našu opštinu iz stanja u kojem je bila godinama.

Naime, aktuelna vlast u Tuzima još uvijek nije učinila ništa dobro za građane, osim što promoviše sebe i svoje lične interese stavlja u prvi plan. A za to vrijeme se od rupa po ulicama i lokalnim putevima ne može proći kroz Tuzi i Malesiju. Lijepo ste opravdali povjerenje građana, nema što!

No, izgleda da je i ova vlast nastavila tradiciju prethodne da gleda u dijasporu i čeka od nje pomoć, igrajući na kartu emocija prema zavičaju. Očekivali smo da ćete makar infrastrukturne probleme građana brže i efikasnije rješavati, a stara vlast vam je bila primjer kako ne treba raditi.

Nije to u redu, gospodo, pomučite se malo, radite svoj posao. Zbog građana koji su vam dali povjerenje i postavili vas tu gdje jeste. Zato s pravom očekuju što bržu reakciju i uređenje lokalnih puteva i svih ostalih infrastrukturnih problema.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.