Категорије
СНП

Полиција и даље у сукобу са тробојкама: Овог пута на удару потпредсједник ОО СНП Никшић

„Са поносом ће се застава краљевине Црне Горе и даље виjорити и истицати а министарство унутрашњих послова нека ријеши случајеве који каљају углед и достојанство сваког поштеног Црногорца“, закључио је Канкараш

„Васкрс тробојки“ или „тробојка револуција“ је оно што се у Црној Гори већ мјесецима дешава. Младост Црне Горе у готово свим градовима Црне Горе слика историјску заставу у виду мурала на градским зидинама.

То, међутим, актуелној власти смета, те је на опрезу ових дана до те мјере да, након хапшења младића у Подгорици и познате акције на Златици, полиција чува зид. Ишли су толико далеко да су у Пљевљима и срушили зид на којем је била тробојка.

Овога пута на мети удара због тробојке нашао се Алекса Канкараш, потпредсједник ОО Социјалистичке народне партије Никшић и члан Асоцијације младих СНП, који је позван на информативни разговор због исцртавања, како наводе „такозваних тробојки“ у Никшићу.

У јеку бомбашких афера, „земљотреса“ на Цетињу и одсуства реакције полиције на ове случајеве, родољубно орјентисана омладина, која баштини Његошеву Црну Гору, бива осуђена због плаве, црвене и бијеле боје. На три боје, које значе слободу и успомену на неко љепше доба, данас надлежни органи стављају етикету-непријатеља државе. Због тих боја и осјећаја припадности правој и исконској Црној Гори, осуђен је и аутор ових редака„, рекао је за наш портал Канкараш.

Он је додао да и поред нерасвијетљених убистава, напада на новинаре, корупције, на врху листе приоритета дјеловања полиције нашла су се лица која поштују законом заштићене симболе своје једине домовине.

Са поносом ће се застава краљевине Црне Горе и даље виjорити и истицати а министарство унутрашњих послова нека ријеши случајеве који каљају углед и достојанство сваког поштеног Црногорца„, закључио је Канкараш.

До које границе иде лудило режима огледа се и у најновијим акцијама полиције која, умјесто да се бави бомбашким нападима и мафијашким обрачунима, блокира увоз свијећа и икона за потребе манастира.

Izvor; https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares