Категорије
СНП

Socijaldemokratama se blizi politicki kraj, zato tako pricaju

U danima kada se sa litija upućuju najljepše slike mira, zajedništva i ljubavi, Brajović i Šehović sa svojih partijskih sastanaka na neprimjeren način šalju poruke pune podjela po vjerskim i nacionalnim pitanjima, i to isključivo u cilju zaštite ličnih interesa

Znajući da partija koja im je obezbijedila cenzus najbolje funkcioniše na terenu podjela, oni se u svojim retrogradnim obraćanjima vraćaju u devedesete, zaboravljajući da građani Crne Gore ne nasijedaju na spinovane pokušaje stvaranja novih podjela. Vjerovatno je to jedini način da se skrene priča sa afere Ramada, izgrađenih stanova na teret građana, uništene prosvjete, novonastalih milionskih računa za auto-put ili preprodavanje danilovgradskih placeva, a sve na štetu građana svoje države.

Uništili su, skupa sa svojim partnerima iz vlasti crnogosku ekonomiju, urušili pravnu državu i stvorili ambijent za cvjetanje kriminala i korupcije.

Vrlo dobro znaju da je Crna Gora država svih koji žele da dijele evropske, demokratske vrijednosti: Srba, Crnogoraca, Bošnjaka, Muslimana, Albanaca.

Zato ih još jednom pozivamo da ne izmišljaju opasnost od velikosrpskih ili sličnih ideja i da ne siju mržnju prema većinskom narodu i najvećoj vjerskoj zajednici. Jedina opasnost za naše građane jeste njihova vladavina i nedomaćinski odnos prema vrijednostima koje posjeduje naša država.

Socijalistička narodna partija poštuje sve vjere i nacije i ponosni smo što svoj građanski karakter pokazujemo i u opštinama gdje smo na vlasti. Bošnjake, Muslimane, Albance ili bilo koju drugu naciju pominjemo isključivo kao svoje drage komšije i prijatelje, sa kojima dijelimo našu zajedničku kuću – Crnu Goru. Uostalom, mirne litije i šetnje šalju isključivo poruke takve vrste.

To što se bliži politički kraj Socijaldemokrata, nije razlog da koriste prizemni rječnik koji, u to smo sigurni, predstavlja prošlost za našu državu i građane.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.