Категорије
Друштво

„M&S company“ из Берана донирала Служби заштите атомизер

Служба заштите и спашавања Општине Беране добила је данас вриједну донацију од фирме “M&S company” у виду атомизера марke „Stihl SR 200“, који ће се користити за дезинфекцију виталних просторија које се користе свакодневно, а нису стандардног типа те стога нису до сада биле обухваћене акцијом дезинфекције, а све у циљу спречавања ширења коронавируса.

“Морам истаћи да смо захвални на овој донацији која је дошла у правом тренутку. Користићемо атомизер, односно леђну пумпу, за дезинфекцју улаза стамбених зграда, степеништа, парковских површина, мјесних заједница, домова културе, дјечјих игралишта, стаза за шетање, теретана на отвореном, како у граду тако и у приградским насељима”, изјавио је приликом уручења донације Тихомир Богавац, командир беранске Службе заштите.

Подсјетићу да смо недавно у сарадњи са Комуналним предузећем и Домом здравља, у циљу спречавања ширења коронавируса, почели са дезинфекцијом јавних површина у граду користећи хлор као средство”, казао је Богавац и додао да је акција тренутно прекинута због ниских температура, како не би били угрожени учесници у саобраћају током спорвођења исте, као и да се очекује наставaк када буду дозволили временски услови.

У име фирме“ M&S company ” значајну донацију је уручила Бранка Анђић, власница.

“Драго ми је да смо кроз ову донацију помогли Општини Беране да се изврши дезинфекција оних површина које до сада нису могле бити обухваћене овом активношћу, како би спријечили ширење вируса у граду”, казала је она.

Уручењу донације је присуствовао секретар за пољопривреду, туризам и водопривреду Божо Премовић, као и представници поменуте фирме из Берана.

„M&C company“ из Берана донирала Служби заштите атомизер

Izvor: https://berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.