Категорије
Актуелно

Hotel Berane obezbijedio smještaj za medicinske radnike opšte bolnice koji rade sa oboljelima od koronavirusa

„Opština Berane se neizmjerno zahvaljuje vlasniku i menadžmentu Hotela Berane što su ustupili svoje raspoložive kapacitete. Ovo je primjer društveno odgovornog ponašanja“, navodi se u saopštenju Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, na čelu sa predsjednikom opštine Berane Dragoslavom Šćekićem.

Ljekari i medicinski radnici Opšte bolnice u Beranama koji dolaze u direktan kontakt sa pacijentima oboljelim od novog koronavirusa, smješteni su u Hotelu Berane.

„Opštinski tim za zaštitu i spašavanje veoma posvećeno se bavio planiranjem i organizacijom smještaja ljekara i medicinskih radnika koji rade sa oboljelim pacijentima. Zahvaljujući bezrezervnoj podršci uprave Hotela Berane, isti nam je u potpunosti na raspolaganju, tako da su u njemu već smješteni zdravstveni radnici“, kazao je predsjednik opštine i predsjednik Opštinskog tima, Dragoslav Šćekić i ujedno se zahvalio vlasnicima hotela „S“ i smještaja „Popović“ iz Berana, čiji su, takođe, smještajni kapaciti na raspolaganju u slučaju potrebe.

Podsjećamo, beranska Opšta bolnica proglašena je za Covid bolnicu od strane Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Vlade Crne Gore, usljed čega će se svi pacijenti inficirani koronavirusom sa sjevera Crne Gore upućivati u ovu bolnicu.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.