Категорије
Актуелно

Одржан састанак са представницима МЗ поводом расподјеле помоћи пензионерима општине Беране

Данас су у Великој сали СО Беране потпредсједници општине Раде Кљајић и Марко Лалевић одржали састанак са представницима мјесних заједница поводом најављене расподјеле пакета помоћи за све пензионере са подручја општине Беране како би евентуално помогли у реализацији акције у својим мјесним заједницама.

Овом приликом представници мјесних заједница упознати су да ће дистрибуција помоћи бити вршена искључиво преко специјализованих тимова Црвеног крста Црне Горе, како је то тражено од Националног координационог тијела за заразне болести Владе Црне Горе.

Представници мјесних заједница заједнички су констатовали да су донацијом, осим пензионера, требали бити обухваћени и остали социјално угрожени становници наше општине.

Они пензионери који помоћ желе да преусмјере другим социјалном угроженим категоријама становништва могу то учини посредтвом кол центра Општине Беране, позивом на бројеве телефона 080 051 051 (бесплатан број) и 068 896 983. Телефонски центар је доступан за грађане 24 сата дневно.

Izvor: https://berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.