Категорије
СНП

Dr Radosav-Rašo Nišavić, predsjednik OO SNP Bijelo Polje

PREDSTOJI NAM ŽESTOKA BORBA ZA POVRATAK DOSTOJANSTVA RADNIKA!

Red je da se i danas podsjetimo činjenice da je Bijelo Polje kao treći grad u ovoj državi nekada bilo industrijski centar. U čuvenoj industrijskoj zoni bilo je čak 17 fabrika sa oko 15.000 zaposlenih i kao takav je bio prepoznat ne samo u domaćim okvirima, nego i na međunarodnom nivou. Nažalost, dovoljna je bila neodgovorna vladavina DPS-a da čarobnom formulom ugase sve ove fabrike, a radnike dovedu do toga da ne mogu da prehrane svoje porodice.

Bjelopoljski SNP podsjeća da je i trenutna kriza doprinijela da određeni broj radnika izgubi svoja radna mjesta. U tom pravcu je naša partija predložila niz mjera za očuvanje radnih mjesta, koji su se ticali i radnika u našem gradu. Međutim, aktuelni režim se i dalje ponaša krajnje nedemokratski, jer je za njih i dalje bitnije i važnije ko je iz koje partije, nego ko istinski zaslužuje radni angažman i posao.

Dragi naši radnici, predstoji nam žestoka borba za vaše dostojanstvo i položaj u društvu koji zaslužujete.

SNP i odbor u Bijelom Polju će se uvijek zalagati za ravnopravan položaj svakog našeg građanina, braneći vaša radnička prava . Za spas Bijelog Polja i spas Crne Gore jedino rješenje je odlazak aktuelne vlasti.

U ime OO SNP Bijelo Polje, i u svoje lično ime svim radnicima koji rade i pošteno žive od svoga rada, čestitam 1. maj – Međunarodni praznik rada!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.