Категорије
СНП

Saopštenje za javnost Odbora SNP Glavnog grada Podgorica

U BLOKU DEVET BLOKIRANA ULICA ZBOG IZGRADNJE STAMBENE ZGRADE

Dok se gradonačelnik Vuković hvali rekonstrukcijom i otvaranjem saobraćajnica u Podgorici, za veliki broj građana ostaje nepoznanica stanje u kojem se nalaze ulice u naselju Blok 9.

Tako je jedna od ulica u ovom naselju bukvalno zatvorena usled neodgovornog ponašanja investitora koji je postavio ogradu oko kupljenog gradskog građevinskog zemljišta radi gradnje stambene zgrade. Postavljanjem ograde zatvoren je izlaz na Ulicu Đoka Miraševića, te je taj dio Bloka 9 odsječen od ostalog dijela naselja.

Radi se o ulici koja prolazi pored restorana „New York“. Ulica je na ovaj način zatvorena već nekoliko dana. Čudi da komunalna policija ne nalazi sa shodno da reaguje, a u njenoj nadležnosti je vođenje računa o komunalnom redu u gradu. Time je stvorena svojevrsna prepreka za normalno funkcionisanje koja dovodi do velikih gužvi u ovom, inače gusto naseljenom, dijelu grada.

SNP Glavnog grada Podgorica poziva upravu Glavnog grada da odgovori na pitanje zarad čijih interesa je dozvoljeno da se jedan dio grada bukvalno odsiječe i šta će se preduzeti da se on ponovo stavi u funkciju, što će biti u interesu svima.

Umjesto praznih obećanja, vrijeme je za istinski rad i pokazivanje posvećenosti prema svim djelovima grada i svim stanovnicima naše Podgorice.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.