Категорије
Друштво

Предсједник општине отворио бензинску пумпу „АД петрол“ на Рудешу

„Важно је истаћи да је Беране као центар Сјеверног региона препознато као град за инвестирање и да је у том смислу значајно за развој привреде у овом дијелу Црне Горе“, казао је, између осталог, предсједник Шћекић на отварању.

Предсједник општине Драгослав Шћекић, у присуству власника ДОО „АД петрол“ из Бијелог Поља Вукмана Обрадовића и великог броја званица из привредног живота Берана, свечано је данас отворио Затон петрол бензинску пумпу на Рудешу.

Предсједник је истакао да му причињава велико задовољство што је још један привредни субјекат дошао у Беране, које као центар Сјеверног региона наше државе иде напријед.

Значајно је да су отварањем ове пумпе, чији је власник у фирма „АД Петрол“, сачувана радна мјеста оних који су радили овдје раније када је пумпа имала другог власника, као и то да ће у наредном периоду бити још нових радних мјеста. Важно је истаћи да је Беране препознато као град за инвестирање и као такво је значајно за развој привреде на сјеверу Црне Горе. Из тог разлога је долазак Затон петрола за нас јако битан, али се такође надам да ће у наредном периоду доћи до отварања још нових дјелатности  у нашем граду. Менаџменту АД петрола желим пуно успјеха у даљем раду“, казао је предсједник Шћекић, поручивши уједно свим присутним привредницима да за добро грађана Берана, државе Црне Горе и појединачне бизнисе идемо сви заједно напријед у бољу будућност.

„Јако је важно да заједно превазилазимо проблеме проузроковане пандемијом и враћамо се редовним активностима“, рекао је предсједник.

Предсједник општине отворио бензинску пумпу "АД петрол" на Рудешу

Власник фирме Вукман Обрадовић казао су да је ово важан дан за ову фирму.

Ово је наша друга пумпа, прва већ постоји у Бијелом Пољу“, објаснио је он.

Поред аутомата са свим врстама горива, у склопу бензинске пумпе „АД петрол“ на Рудешу су маркет и кафе бар. У плану је и отварање ресторана у наредном периоду.

Izvor: https://berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.