Категорије
СНП

Saopštenje za javnost Odbora SNP Glavnog grada Podgorica

NADLEŽNE SLUŽBE DA VRŠE NADZOR NAD OBAVLJANJEM RADOVA NA PUTU PODGORICA-DANILOVGRAD

U procesu izgradnje novog puta od Podgorice prema Danilovgradu često se dešava da, zbog nestručnog obavljanja posla od strane izvođača radova, dođe do komplikacija. Tako je juče veliki dio Bjelopavlića ostao bez interneta zbog kidanja optičkog kabla.

Ovo nije prvi slučaj da se ovako nešto dešava. Ranije je dolazilo do prestanka napajanja električnom energijom, kao i probijanja vodovodnih cijevi, zbog čega je dolazilo do nestanka vode.

Pored velikih problema u saobraćaju koje izazivaju zastoji koji nastaju zbog razrovanog puta, mještani Bjelopavlića se suočavaju i sa ovakvim neprilikama, koje ne bi morale da se dešavaju kada bi se posao obavljao kako treba.

Iako izvođači radova imaju mape na osnovu kojih bi trebalo da znaju gdje treba da kopaju, često prilikom iskopavanja dolazi do oštećenja podzemnih instalacija, što može da izazove i pomenute probleme.

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica poziva nadležne službe da vrše redovan i odgovoran nadzor nad obavljanjem ovih poslova kako bi se izbjegli slični slučajevi u budućnosti i kako naši građani više ne bi trpjeli ovakvu štetu.

Foto: Antena M

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.