Категорије
СНП

Održana sjednica IO GO SNP CG

JOKOVIĆ: JEDINSTVEN NASTUP OPOZICIJE OSIGURAVA PROMJENU VLASTI

Danas je u Podgorici održana sjednica Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP CG kojom je predsjedavao predsjednik partije Vladimir Joković.

Predsjednik Joković je članove IO upoznao sa aktivnostima koje se unutar partije sprovode u aktuelnom momentu kao i o dešavanjima na političkoj sceni.

IO GO SNP CG je zadužio opštinske odbore da izvrše pripreme i naprave plan održavanja sastanaka opštinskih odbora, tako da će u bliskom periodu rukovodstvo partije obići sve opštinske odbore. Konstatovano je da je u onim odborima u kojima to još uvijek nije urađeno potrebno formirati izborne štabove, a sve u cilju podizanja insfrastrukture SNP-a u susret parlamentarnim izborima.

Posebnu pažnju prisutnih izazvao je Jokovićev osvrt na dešavanja u vezi sa diskriminatorskim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Članovi IO dali su punu podršku aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske, izražavajući nadu da će ovo pitanje biti riješeno na pravedan način.

Predsjednik Joković je istakao da je SNP čvrsto na svom kursu na kojem je od početka, a to je bolja i ljepša budućnost za Crnu Goru i život dostojan čovjeka za svakog građanina. On je istakao da jedinstvenim nastupom opozicije može doći do promjene vlasti, kao i prijeko potrebne promjene sistema vrijednosti. U tom smislu, SNP CG je spremna da doprinese stvaranju države koja će biti prepoznata po radu, poštenju i uspješnosti njenih građana, a ne po aferama i problemima.

Foto: Iz arhive

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.