Категорије
СНП

Građani Budve će znati da procijene ko je radio za dobro grada

Željko Srdanović, potpredsjednik OO SNP Budva

Budvanski pipak DPS hobotnice obuhvatio je i Parking servis Budva, čiji je glavni izvođač radova bio bivši izvršni direktor, za koga se vezuju sve afere koje su se dešavale u ovom lokalnom preduzeću. O načinu na koji je ova grupacija radila najbolje se vidi iz izvještaja Tužilaštva.

Parking Servis pod rukovodstvom ove organizovane kriminalne grupe napravio je zaduženje od preko 700.000 eura, što je preduzeće dovelo u veoma tešku situaciju. Dovoljno je samo ukazati na činjenicu da radnicima Parking servisa nije isplaćeno šest plata sa pripadajućim doprinosima, zbog čega je mnogo radnika odlučilo da tuži ovo preduzeće.

Dolaskom nove vlasti na čelo Budve, došlo je do promjena i na rukovodećim pozicijama u Parking servisu, pa se vrlo brzo pristupilo ispravljanju svih grešaka i propusta koje je prethodna uprava napravila.

Urađen je parking kod starog hotela “Petrovac”, parking City je asfaltiran i snabdjeven internet komunikacijom, obnovljeni su parkinzi kod srednje škole, Crvenog krsta, na Jazu, kod Sportskog centra.

Osim toga, kupljeno je i isplaćeno novo vozilo “pauk” u vrijednosti od 130.000 eura. Takođe, garaža Rafailovići koja je bila višegodišnji problem stavljena je u funkciju, dok je u toku prošle godine u rad preduzeća investirano preko 400.000 eura iz sopstvenog budžeta. Po osnovu tužbi isplaćeno je 160.000 eura radnicima koje je prethodna uprava oštetila.

Dakle, jasna je razlika između prethodne vlasti, kojoj je jedini cilj bio da što više ojadi gradski budžet i napuni džepove pojedinaca, i trenutne vlasti koja se svim silama trudila da Parking servis vrati na put zakonitog i ekonomski održivog poslovanja. Zbog toga, ali i zbog svih drugih uspjeha koje je trenutna uprava napravila, sigurni smo da će građani Budve na narednim izborima znati da procijene ko je radio za dobro grada i da neće biti u dilemi kome će pokloniti svoje povjerenje.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.