Категорије
СНП

SNP je i dalje otvorena za svaku vrstu saradnje koja donosi pobjedu opoziciji

Održana sjednica OO SNP Pljevlja

Socijalistička narodna partija u skladu sa odlukama najviših partijskih organa, nastavila je obilazak svoje partijske baze.

Danas je u Pljevljima održana sjednica Opštinskog odbora SNP kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Draganom Ivanovićem I Dragoslavom Šćekićem, sekretarom Izvršnog odbora Draganom Vukićem i članom Predsjedništva Miomirom Vojinovićem.

Jednoglasno su prihvaćeni zaključci Izvršnog odbora GO o sprovođenju aktivnosti u okviru partije, i u tom pravcu su formirani mjesni odbori, i izabrani njihovi predstavnici u Izbornom štabu koji će sprovoditi aktivnosti na terenu.

Predsjednik Joković je istakao činjenicu da je za SNP prioritet smjena aktuelne vlasti i da smo najiskrenije uputili poziv za formiranje jedinstvenog stava u susret izborima. I dalje smo otvoreni za svaku vrstu saradnje koja donosi pobjedu opoziciji. Što se tiče nekih novih partija, rečeno je da one ni najmanje ne nanose štetu SNP-u, iz prostog razloga što takvi subjekti predstavljaju direktnu pomoć Milu Đukanoviću i režimu, i kao takvi nemaju nikakvu podršku kod naroda.

Takođe, jedinstven je zaključak da su naši članovi i simpatizeri uvijek slušali glas svoje crkve i da ćemo i ubuduće podržati svaki poziv i mišljenje naše Mitropolije.

Opštinski odbor SNP Pljevlja je jednoglasno podržao i prihvatio stav da sa Đukanovićem nije trebalo razgovarati oko izbornih uslova , imajući u vidu činjenicu da je upravo on direktni krivac za podjele, razdor i direktan udar na crkvu, sveštenike i vjerujući narod.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares