Категорије
СНП

Povodom dešavanja u Budvi

NUHODŽIĆU I VELJOVIĆU, STIDITE SE! NEDOSTOJNI STE BILO KAKVE FUNKCIJE

Bruka i sramota u Budvi. Ovo nije Crna Gora u kojoj želimo da živimo. Teror Mila Đukanovića doživljava svoj vrhunac. Prebijanja i privođenja prvih ljudi jednoga grada, funkcionera, običnih građana su slike koje obilaze svijet, a šalje ih aktuelni režim.

Socijalistička narodna partiija najoštrije osuđuje divljačke postupke policijskih snaga, koje po partijskom diktatu ruše, lome, nasilno upadaju i rade sve ono što ne priliči demokratskom svijetu. Policijska hunta je “odradila posao” na način koji smo do sada imali prilike da gledamo samo u nekim latinoameričkim i afričkim zemljama.

Pozivamo međunarodnu zajednicu, evropske zvaničnike, kao i predstavnike SAD-a da se pod hitno uključe u rješavanje državne krize, koju proizvodi kriminalna mašinerija DPS-a. Autokratski režim sprovodi golo nasilje, kao predigru svega onoga što nam, očigledno, priprema za predstojeće izbore, svjestan činjenice da u demokratskim uslovima poslednji diktatorski režim odlazi u prošlost. Parama kupuju odbornike i ljude a policijom otimaju narodnu volju. Ovo je nešto što do sada nije zabilježeno na ovim našim prostorima. Istorija vas je već stavila na stub srama, žao nam je vaših potomaka, ljagu ste im navukli svojim nepočinstvima a sve zbog malo moći i privilegija.

Ovo je poslednji trenutak da se zaustavi suludi naum DPS-a. I dok Đukanović odavno nema stida pa čini što čini, stidite se vi Nuhodžiću i Veljoviću. Nedostojni ste da obavljate bilo kakvu funkciju u Crnoj Gori. Treba da vas je sram! I zapamtite da ćete kad-tad morati da odgovarate za ovu hajdučiju!

SNP još jednom poziva režim da se urazumi i prestane sa divljačkim, nasilnim i rušilačkim metodama, jer se na takav način ne može i ne smije mijenjati izborna volja niti u jednom gradu ove države, makar se ona zvala i Crna Gora.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.