Категорије
СНП

Trideseti avgust je poslednja šansa da krenemo naprijed

Izbori su raspisani za 30. avgust. Svima je konačno jasno da su nervoza, panika i goli strah natjerali Mila Đukanovića da, poslije konsultacija sa samim sobom, a u saradnji sa NKT-om pokuša još jednom da zadrži privilegije prvog diktatora na Balkanu.

Treba li građane uopšte podsjećati da su sve dosadašnje izbore obilježili kupovina glasova i ljudi, korupcija, nasilje nad pravdom i vladavinom prava? Korona profiteri u liku DPS-a i njegovih prilepaka pokušaće ovoga puta zaštitnim maskama da ućutkaju građane, a da oni, na krilima afere “Spisak” nastave svoje malvezatorske i kriminalne aktivnosti u susret avgustovskim izborima.

Što se tiče Socijalističke narodne partije, skrivanja iza virusa nema. Odlučni smo da skupa sa građanima i ostatkom opozicije zaustavimo pljačku, korupciju, nepotizam, kao i bahatost i agresiju koji sve vrijeme karakteriše pogubnu vladavinu aktuelnog režima. Doveli su Crnu Goru do ivice propasti, razorili zemlju, podstičući podjele u društvu, stvarajući atmosferu obračuna. Umjesto NKT-a imamo partijsko koordinaciono tijelo i sve mjere predstavljaju u stvari partijske mjere u susret predizbornoj kampanji.

U Budvi smo vidjeli da su spremni na sve i da njihova bezobzirnost nema granica, ali nas raduje činjenica da nas Evropa i SAD ne žele i neće sa korumpiranim institucijama i sa institucijama u v.d. stanju.

SNP CG se zalaže za spuštanje tenzija u društvu. Sve ćemo uraditi da vratimo Crnu Goru na put demoktarije, kako bi što prije postali članovi porodice evropskih društava. Trideseti avgust je poslednja šansa da krenemo naprijed. Mi smo sigurni da će u septembru neki novi vjetrovi promjena zahvatiti i našu Crnu Goru i da će klaster DPS-a biti samo ružna prošlost u istoriji naše zemlje.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.