Категорије
Друштво

Државни секретар Саша: Зековић добио награду за „одбрану“ полиције од „напада“ Будвана и вјерника

„Након разуларене полицијске тираније у Будви, Зековић је згрозио црногорску јавност оцјеном да су полицајци поступали исправно – јер су бранили државу! Истина је да су „бранили“ Будву – од Будвана. Општину – од легално изабраних власти. Право на политичку корупцију – од воље народа. Али, не и у Зековићевој визији „народне“ полиције.“

Одавно Савјет за грађанску контролу полиције подсјећа на већи дио овдашње НВО-сцене, тако спремне да се згражава над патњама свих – који не живе у Црној Гори. Или – који бар нису Срби.

А предсједник Савјета, Александар Саша Зековић, „анализама“ стања ствари у друштву, те „болећивошћу“ према „момцима у плавом“, са вишком мишићне масе и мањком савјести и осјећаја за правду – више је подсјећао на пи-ара Вељовићевих „јуришника“, него на особу која би, по природи ствари, била дужна да укаже на све пропусте полиције, и уложи максималне напоре да се неправилности отклоне, а кривци – адекватно казне.

Тајко је, у мјесецима за нама, Саша Зековић свесрдно бранио полицију од „насртаја вјерника“. „Дубокоумном анализом“ закључио је и да је младић из Пљеваља, током протеста због хапшења владике Јоаникија, насрнуо на десетак полицајаца.

Полиција брутално пребија младића у Пљевљима

Стога су, јелте, сви ови „блиндирани“ полицајци били присиљени да се одбране од напада овог „државног непријатеља“.

Претучене жене и дјеца широм црногорских градова, сузавци и шок-бомбе, нису могле, у очима њиховог „контролора“, обавити „димом“ ружичасту слику црногорске полиције.

Након разуларене полицијске тираније у Будви, Зековић је згрозио црногорску јавност оцјеном да су полицајци поступали исправно – јер су бранили државу!

Будва

Истина је да су „бранили“ Будву – од Будвана. Општину – од легално изабраних власти. Право на политичку корупцију – од воље народа.

Али, не и у Зековићевој визији „народне“ полиције.

Права награда за његов самопријегорни рад у одбрани полиције од истине стигла је јуче.

извор: It was very unpleasant/Psalam 118

У оквиру кадровских питања за државног секретара у Министарству за људска и мањинска права, на данашњој сједници Владе, именован је Александар Зековић.

Чини се да заслужују једно друго. Министарство, Влада и Саша.

И да се неће растајати – све док Монтенегро не постане Црна Гора. До Христове побједе.

Izvor: https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.