Категорије
СНП

Ne može se pendrecima mijenjati narodna volja!

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje hapšenje odbornika u SO Budva Dragana Krapovića, opštinskih službenika Aleksandra Mijatovića i Igora Đuraševića i sedam vatrogasaca iz Službe zaštite i spašavanja.

Da je u pitanju otvorena diktatura, svima nam je jasno ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Nisu narodni predstavnici tu da ih biju, maltertiraju i hapse. Njih je narod izabrao da budu tu gdje jesu i narodna se volja ne može pendrecima mijenjati.

Posebno je za osudu hapšenje vatrogasaca iz Službe zaštite koje je policija na brutalan način lišila slobode. Vatrogasci svakodnevno rizikuju svoje živote da bi spašavali živote drugih i doživjeli su da nečijom voljom budu na ovaj način poniženi i spriječeni u obavljanju svojih dužnosti. Pitamo se da li su batinaši svjesni činjenice da blokirajući rad ove gradske službe, direktno dovode u opasnost život građana Budve, i ne samo Budve. Poznato je da je ova služba u vrijeme ljetnjih požara po cijelom crnogorskom primorju, bila jedna od najangažovanijih.

Izgleda da državni organi ne mare mnogo za ove činjenice. Oni su tu da čuvaju vlast i njenu osionu politiku. Nisu svjesni da narodnu volju ne mogu na taj način promijeniti. Zaklinju se u demokratiju i pred svijetom pravdaju svoje postupke demokratijom. Pendrek demokratija ne prolazi nigdje, gospodo. Ne može se na taj način mijenjati narodna volja. Manite se toga dok ste na vrijeme.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.