Категорије
СНП

SNP CG zahtijeva hitno oslobađanje Krsta Rađenovića i ostalih odbornika

SNP CG najoštrije osuđuje hapšenje svog odbornika Krsta Rađenovića i ostalih opozicionih odbornika u Budvi i napad pripadnika privatnog obezbjeđenja na njih.

Kad smo pomislili da su organizovana kriminalna grupa u Budvi i vladajuća partija ispucale sav arsenal nepočinstava, koja su se ogledala u siledžijskom ponašanju policije, počeli su da dovode sumnjiva privatna obezbjeđenja da i oni tuku odbornike i bacaju hemijska sredstva na njih.

SNP zahtijeva hitno oslobođanje Krsta Rađenovića i ostalih odbornika. Umjesto njih, hapsite one koji su ojadili Budvu za desetine miliona eura i prodanog odbornika Džakovića čiji je neprimjereni i sramni čin izazvao cijeli haos u Budvi.

Vrijeme je da prestanete da šaljete u svijet sramotne slike iz našeg grada, kao da se radi o Bejrutu, a ne o metropoli turizma na ovom dijelu Mediterana. Uzalud vam je sav trud da političkom korupcijom i neviđenom drskošću dođete do vlasti. Naum vam neće uspjeti jer ćete na narednim lokalnim izborima doživjeti još ubjedljiviji poraz nego 2016. godine.

Više nikad se nećete ponašati prema Budvi onako kako ste navikli jer naš grad konačno ima ljude koji su spremni da ga brane do kraja i da ne dozvole njegovo potonuće u korupciju, kriminal i beščašće.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.