Категорије
СНП

СНП Пљевља осудила прекомјерну полицијску употребу силе

Извршни одбор Општинског одбора СНП Пљевља је 25.06.2020. године одржао сједницу у проширеном саставу, којој су присуствовали и координатори мјесних организација.

На састанку је разматрана политичка ситуација с посебним освртом на актуелна догађања у Будви након суспендовања легално изабране локалне самоуправе у овом граду.

Осуђена је недопустива прекомјерна употеба полицијских јединица у интервенцији према грађанима.
Извршни одбор сматра да би за опозиционе партије било најбоље рјешење да на парламентарним изборима наступе са једном изборном листом.
Таква одлука се не може сматрати слабошћу опозиције већ њеном одговорношћу пред грађанима Црне Горе ради одбране грађанских вриједности, успостављања кредибилних органа власти и промјене укупног друштвено-економског амбијента у Црној Гори.

Извршни одбор је констатовао да су правовремено формиране мјесне организације и мјесни одбори ради подизања партијске инфраструктуре у сусрет парламентарним изборима.
Социјалитичка народна партија не подржава понашање активиста било које партије који се у својим кампањама и контактима са грађанима према истима понашају на начин што злоупотребљавајући њихов тежак социјално-економски положај, нудећи јефтина обећања.

Углед који СНП ужива међу грађанима нас обавезује да истрајемо у нашим програмским опредјељењима, а све за опште добро Црне Горе и свих њених грађана.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.