Категорије
СНП

Smiješno je da“Ramada partija“drži lekcije o moralu i čestitosti

Saopštenje za javnost OO SNP Žabljak

Tužno je i smiješno kada se članovi Socijaldemokrata pozivaju na čojstvo i moral, ali naša zbilja je takva da nam više ništa nije čudno. Ta mala stranka koju je osnovao DPS kao svoje istureno odjeljenje, ponikla na interesu i nepotizmu, sebe naziva moralnom gromadom i drži nam časove iz poštenja i čestitosti.

Članovi stranke, poznate kao „Ramada partija“, čiji je predsjednik prisutniji u Specijalnom državnom tužilaštvu nego na predsjedavanjima Skupštine Crne Gore, o tim karakteristikama svakako ne znaju ništa.

Očito je da smo pogodili u metu i izazvali ovakvo očajničko reagovanje SD-ovaca jer je svima na sjeveru jasno da su visoki funkcioneri ove partije kao što su Damir Šehović i Elvir Klica personifikacija stranačkog zapošljavanja na osnovu kojeg SD projektuje svoj rezultat na predstojećim izborima. Što je stanje u Nacionalnim parkovima više nego loše ne brine Klicu i njegove kolege. Bitno je jedino ućariti još neki glas i obezbijediti još četiri godine mandata na grbači naroda.

Svaki Durmitorac zna šta znači biti čestit, moralan i hrabar. Ove osobine treba da dijele ljudi, a ne partijski uhlebljeni kadrovi kojima je jedina vodilja goli lični interes.

Ne zaboravimo da je članstvo SNP-a stameno, jako i od najboljeg ljudskog kova. Svih 22 godine postojanja izdržalo je ucjene i razna podmetanja ove putujuće vlasti. Mi u SNP-u nismo navikli da zaspemo kao Srbi, a probudimo se kao pripadnici neke druge nacije kao što rade članovi SD interesne grupice.

Ovim putem vam poručujemo da jedini ko može legitimno kritikovati ljudskost u SNP-u su čestiti Durmitorci, koji nisu odustali od svojih principa i načela i koji se i danas odupiru takvima kao što ste vi.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.