Категорије
СНП

Najveći problemi nezaposlenost i odlazak mladih

Održana sjednica IO OO SNP Plav

Danas je u Plavu održana sjednica Izvršnog odbora OO SNP Plav, kojoj su prisustvovali predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović i sekretar IO GO Dragan Vukić.

Na sastanku je razmatrana aktuelna politička situacija, posebno dešavanja u Budvi i stanje u kome se nalaze sveštenstvo i vjerujući narod Crne Gore. Iskazana je potpuna podrška narednim aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske u borbi za odbranu svetinja.

Konstatovana je potpuno konsolidacija SNP CG, kako u infrastrukturnom, tako i u finansijskom smislu, i data puna podrška rukovodstvu partije u daljim koracima.

Na sastanku je istaknuto da u Plavu vlada velika nezaposlenost, posebno među mladim ljudima koji sve više napuštaju zemlju. Saopšteno je da gotovo nijedan pravoslavac u poslednje vrijeme nije zaposlen u lokalnoj samoupravi.

U Plavu je prisutna nezapamćena sječa šuma, o čemu bi nadležni organi morali da povedu računa.

Ukazano je da je potrebno srediti biračke spiskove jer je činjenica da brojni članovi dijaspore glasaju, a ne žive u Plavu, i na taj način pomažu aktuelnoj vlasti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.