Категорије
Актуелно

Парламентарна опозиција сагласна око врховних приоритета, сјутра наставак разговора

На састанку су разматрани сви модели који треба да доведу до ослобађања Црне Горе

На данашњем састанку парламентарна опозиција се сагласила да је њена дужност, без обзира на све разлике, опструкције и лоше изборне услове, да се бори за интерес грађана и побједу која ће довести до ослобађања Црне Горе.

На састанку су разматрани сви модели који треба да доведу до тог циља.

Парламентарна опозиција је сагласна да су врховни приоритети успостављање владавине права, чишћење државе од криминала и корупције и економски опоравак.

Отворена су сва питања која су битна за изборни процес а разговори ће бити настављени сјутра.

Данашњем састанку присуствовали су Славен Радуновић (Нова српска демократија) и Маја Вукићевић (Демократска народна партија) из Демократског фронта, Крсто Радовић и Драган Краповић из Демократа, Драган Ивановић и Драгослав Шћекић из Социјалистичке народне партије, Максим Вучинић из Радничке партије, Горан Даниловић из Уједињене Црне Горе, Зоран Микић и Милош Конатар из Грађанског покрета УРА и посланик Демоса Неђељко Рудовић.

Домаћин састанка био је потпредсједник ГП УРА Милош Конатар.

Подсјетимо, предсједник Црне Горе Мило Ђукановић донио је одлуку о расписивању избора за посланике у Скупштини Црне Горе, као и Одлуку о расписивању избора за одборнике, и то у Скупштини општине Андријевица, Скупштини општине Будва, Скупштини општине Гусиње и Скупштини општине Котор.

Избори за посланике и одборнике одржаће се 30. августа 2020. године.

Izvor: https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.