Категорије
СНП

Pristajem na predlog opozicije da ne budem na poslaničkoj listi

Vladimir Joković, predsjednik SNP CG

SNP CG i ja kao njen predsjednik pristajem na predlog da se kao predsjednik parlamentarne opozicione partije ne nađem na poslaničkoj listi, uz nadu da će tim činom biti postignuto akciono jedinstvo opozicije i pristajemo na svaki predlog bilo koje opozicione partije koji vodi do tog jedinstva.

SNP je od prvog dana raspisivanja izbora pozivala na jedinstvo, u nastojanju da dođe do neophodnih promjena i da sa vlasti ode neodgovorna grupacija koja je zemlju dovela do ekonomskog ambisa.

Istovremeno, apelujem da se u toku trajanja pregovora opozicije, ne izlazi u javnost ni sa kakvim drugim predlozima, kako bi se dala mogućnost da se postigne dogovor.

SNP CG će sve svoje potencijale staviti u funkciju promjene sistema vrijednosti i opstanka one Crne Gore koja se zasnivala na poštovanju istine i pravde.

SNP CG očekuje da ćemo ispoštovati volju naroda koji traži zajednički nastup opozicije i preuzimanje odgovornosti za izlazak iz katastrofalne društveno-ekonomske situacije u kojoj se Crna Gora nalazi.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.