Категорије
СНП

Pozivamo ostatak opozicije da nastavimo razgovore o zajedničkom nastupu

Održana sjednica OO SNP Danilovgrad

„Niko ne smije da se igra sa osjećanjima i očekivanjima naših građana, koji nas biraju da ih predstavljamo. U momentu kada narod očekuje ujedinjenje opozicije, na svim opozicionim subjektima je velika odgovornost i ne smije se dopustiti da se bilo ko igra sa interesima i potrebama građana“, kazao je sinoć predsjednik SNP CG Vladimir Joković na sjednici OO SNP Danilovgrad govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji i neuspjelom sastanku opozicije čiji je cilj bio postizanje dogovora o jedinstvenom nastupu na izborima.

Pored predsjednika Jokovića, sjednici su prisustvovali potpredsjednik partije Dragan Ivanović, sekretar IO GO SNP CG Dragan Vukić i potpredsjednik Odbora SNP Glavnog grada Bogdan Božović.

„SNP CG je od starta zagovarala jedinstven opozicioni nastup. Ukoliko neće URA, SNP poziva još jednom sve ostale opozicione partije, posebno Demokrate, da razmisle o ovoj situaciji i sačekaju sa odlukom kako bi se dala šansa još jednom krugu razgovora i na taj način pokazalo da se osjeća volja naroda za pružanjem jedinstvenog odgovora ovoj neodgovornoj i bahatoj vlasti“, kazao je predsjednik Joković.

Svi učesnici sastanka su u početku bili saglasni sa tim da se lideri opozicionih partija ne nađu na poslaničkim listama, što je i predsjednik SNP CG odmah prihvatio.

SNP je podigla svoju infrastrukturu, radi na terenu, obilazi gradove Crne Gore. Osjećamo narodnu energiju, prilaze nam mnogi novi članovi, među kojima naročito prednjače mladi ljudi. Mi ćemo spremno dočekati izbore u ovoj ili onoj varijanti, ali bilo bi dobro iskoristiti istorijsku šansu za smjenu onih koji su zemlju doveli na rub propasti.

Na sastanku je bilo riječi i o progonu sa kojim se susreću sveštenici Mitropolije crnogorsko-primorske, kao i o nemilim scenama u Budvi i brutalnosti i sili koju je tamošnja policija pokazala prema građanima i odbornicima koji se protive prekrajanju izborne volje naroda.

SNP CG će nastaviti sa preduzimanjem svih potrebnih aktivnosti u susret parlamentarnim izborima, sa ciljem da se postigne što bolji izborni rezultat i da konačno dođe do smjene odnarođene vlasti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.