Категорије
СНП

Građani sjevera trpe nepravdu zbog selektivnih mjera NKT!

Saopštenje za javnost OO SNP Bijelo Polje

Opštinski odbor SNP Bijelo Polje još jednom pita aktuelni režim ili NKT da nam odgovore na jednostavno pitanje: do kada će se mjere ovog partijskog tijela primjenjivati selektivno i do kada će građani sjevera morati da trpe ovakvu nepravdu i sramotan odnos prema našim građanima?

Prosto je nevjerovatno da u vremenima ekonomskog sunovrata do kojeg nas je dovela politika aktuelnog režima, Nacionalno koordinaciono tijelo, po nalogu svojih učitelja dodatno steže kaiš građanima sjevera, uključujući i Bijelo Polje.

OO SNP Bijelo Polje otvoreno pita NKT koji su to pokazatelji koji potvrđuju činjenicu da zatvoreni ugostiteljski objekti u našim gradovima smanjuju rizik od zaraze, a isti takvi objekti ne predstavljaju rizik kada rade u drugim gradovima naše države, u kojima je zaraza na većem ili istom nivou? I da li vam je poznata činjenica da zbog takvog neprofesionalnog odnosa na desetine porodica ostaje bez osnovnih zarada i primanja, kojima hrane porodice u ojađenom i opljačkanom sjevernom dijelu Crne Gore.

Neka vas je sramota, gospodo iz NKT-a!

Još jednom, osuđujući ovakvo donošenje selektivnih odluka, pozivamo ovo partijsko tijelo da preispita svoj rad , kao i donošenje odluke, koje neće ići na štetu građana sjevera.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.