Категорије
СНП

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković čestitao Dan opštine Berane

JOKOVIĆ: SPOSOBNA LOKALNA VLAST ZNA I UMIJE DA VODI GRAD

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je, u ime SNP i u svoje lično ime, 21. jul – Dan opštine Berane, svim njenim građankama i građanima.

“Već nekoliko godina unazad, grad pod Jasikovcem zasluženo nosi titulu centra crnogorskog sjevera jer sposobna lokalna samouprava zna i umije da vodi grad, brinući jednako o svakom svom građaninu.

To što je grad Berane nekada nosio ime narodnog heroja, dokaz je da je ovaj kraj posebno nastrojen antifašistički i što se nikad nije i neće odreći antifašizma. Ponovo je zlo nad nama, samo drugog imena. Zovu ga korona i borimo se kao i cijeli svijet sa ovom nenadanom pošasti. U beranskoj bolnici se liječe brojni građani i želimo im što brži oporavak a beranskim ljekarima što manje posla.

Građani Berana su pokazali da su opredijeljeni da doprinose razvoju svoga grada uz zajedničke napore. Neka tako bude i ubuduće jer je bolja budućnost Berana i cijele Crne Gore zajednički cilj svih nas”, stoji u čestitki predsjednika SNP Vladimira Jokovića.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares