Категорије
СНП

Nema te sile koja će spriječiti smjenu režima

Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora GO SNP CG

Socijalistička narodna partija je za samo tri dana, u rekordnom roku prikupila oko 7.000 potpisa podrške našoj partiji. Već sada je prikupljeno mnogo više potpisa, nego što je po zakonu potrebno.

Koristimo priliku da se zahvalimo svim našim članovima, koji su svojim potpisom dali potvrdu ispravnosti politike koju vodi naša partija na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem. Još jednom smo pokazali da imamo infrastrukturu koja može da odgovori najsloženijim partijskim zadacima, a ovaj sigurno jeste, jer naredbe, preporuke i ograničenja, koje nam plasira NKT očigledno važe isključivo za predstavnike opozicije.

Sa druge strane omogućene su svakodnevne zloupotrebe DPS-a i njegovih satelita, kojima je dozvoljeno sve i svašta. Ujedno se izvinjavamo svima onima do kojih nijesmo mogli trenutno doći, zbog nerazumnih i nakaradnih odluka partijskog NKT-a.

SNP je duboko svjesna da je DPS stvorio klimu u kojoj vlada politička kriza i politički haos u našem društvu. Na mjesec dana pred održavanje izbora, mi smo država u kojoj, nažalost, ne postoje nikakve mjere o načinu i uslovima u kojima će se održati naredni izbori. Bez obzira na sve to, i u tim i takvim uslovima, pokazali smo da nema te sile koja će spriječiti promjene u našoj državi, odnosno smjenu aktuelnog režima.

U skladu sa preporukama i zakonskim mogućnostima, nastavljamo sa prikupljanjem potpisa, a ovo što je do sada urađeno dokaz je da smo spremni za izbore, bez obzira na konačnu odluku naših partijskih organa o načinu izlaska.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.