Категорије
СНП

Mladi SNP Budva pozivaju na ujedinjenje

Mladi SNP Budva su uvjereni da u ovom gradu više nikada neće pobijediti oni koji su prijestonicu turizma doveli na najniže grane. SNP ima omladinu na koju se može osloniti i koja će biti kadra da odgovori izazovima savremenog demokratskog društva. Mladi SNP Budva su riješeni da se odupru DPS-u i organizovanoj kriminalnoj grupi i da doprinesu da ovaj grad ponovo dođe u ruke onih koji će raditi za dobro građana.

To su pokazali i danas ispred zgrade Opštine obrativši se prisutnima koji već skoro mjesec dana pokušavaju da uđu na svoja radna mjesta ali ih u tome sprečava privatno obezbjeđenje koje je iznajmila pučistička vlast na čelu sa protivzakonito imenovanim novim predsjednikom Opštine Nikolom Divanovićem.

U ime Mladih SNP Budva, govorio je glumac Vuk Jovanović.

„Mlada Budva SNP poziva komplet opoziciju na ujedinjenje. Moja malenkost, niti ko drugi, nismo dostojni citata Patrijarha Pavla, ali ako je ikada bio momenat, onda je taj momenat upravo sada : BUDIMO LJUDI!

Ja nisam političar, ali molim sve one koji jesu, da ovaj put dobro, ali vrlo dobro razmisle o našoj budućnosti. Kada kažem našoj, mislim na mladost ovog grada, na mladost ove države“, istakao je Jovanović.

Mladi SNP Budva uvjeravaju da su spremni da Budvu dovedu na nivo koji je imala i koji jedino zaslužuje. Biće teško jer je OKG za kratko vrijeme uspjela da uništi sve što je dosadašnja vlast znanjem i umijećem uspjela da napravi od turističke metropole Crne Gore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares