Категорије
Друштво

U svakoj izbornoj godini Bobovcima se obećava put, a na kraju se prevare i Bobovci i svi građani Pljevalja

Prije dva dana ministar odbrane Predrag Bošković u Skupštini Crne Gore odgovarajući na pitanje poslanika DPS-a Danijela Živkovića o gradnji puta Kosanica- Glibaći – Bobovo, saopštio je da su radovi bili prekinuti, ali da su nastavljeni. Bošković, čije je porjeklo iz Bobova, obećao je da će gradnju puta pomoći Rudnik uglja i Uprava za šume. On je ponovio priču, koju je nedavno u izjavi za „Dan“ saopštio potpredsjednik opštine Pljevlja Mervan Avdović, da su radovi prekinuti jer su vojnici koji su bili angažovani na proboju puta, poslani u samoizolaciju. Ministar Bošković, namjerno, ili zbog loše informisanosti iznio je netačne tvrdnje jer se „Dan“ juče uvjerio da radova nema i da jedini buldožer stoji na istom mjestu gdje je stajao i prije mjesec dana. Mještani sela Glibaći i Bobovo, buldožer su već nazvali „čađo“ i kroz šalu kažu da će „čađo“ iz „Titovog vremena“ možda na zelenoj livadi i da satrune.

Predstvnici opozicionih partija ne vjeruju u priču o izgradnji puta do Bobova naglašavajući da se radi o predizbornoj kampanji Demokratske partije socijalista.

Za odbornika SNP-a Milovana Gogića radi se o predizbornoj kampanji, a kako on kaže to se može vidjeti i na terenu. -Dopremljena mehanizacija nema snagu da izvrši proboj puta. Praktično ta mehanizacija može da odradi samo dio lakšeg posla- kaže Gogić.

Izvor: DAN

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.