Категорије
СНП

Crna Gora nije na prodaju – NE DAMO SVETINJE!

Nemanja Orović, potpredsjednik Asocijacije mladih SNP Berane

Socijaldemokrate, poznatiji kao “Ramada partija” ili prilepak, na sve načine, poznatim zloupotrebama i marifetlucima, pokušavaju da se dočepaju cenzusa, kako bi opet pali u zagrljaj vlasti i probali da očuvaju udobne fotelje.

Ovih dana, njihovi beranski kadrovi, inače osvjedočeni preletači iz DPS-a, gdje su se debelo okoristili, ponovo siju razna obečanja, ne mareći za činjenicu da se njihovoj propaloj politici neumitno bliži kraj. Vrhunac obmana su poslednja obećanja o zapošljavanju na mjesec dana, u školama, gdje je čitav kadar na raspustu i odmorima. Već viđen, poznat arsenal ucjena i pritisaka, koji koriste pred svake izbore.

Opštinski odbor SNP Berane se otvoreno pita kako može gubitnik da obećava i da nešto nudi, a da se ne nimalo ne zastidi, jer je ta politika srozala crnogorsku prosvjetu i uništila naše školstvo, dovodeći ga na najniži nivo. Partija prepoznata u narodu po korupcionaškim radnjama, i po kadrovima, koji će, promjenom vlasti, morati i u tužilaštvu da odgovore na mnoga pitanja.

Ja, kao neko od mladih i ponosnih članova SNP-a, sam siguran da niko nije spreman da za mjesec-dva trenutnog zaposljenja proda svoju vjeru, crkvu i istoriju i to onima koji u kontinuitetu uništavaju sve prave vrijednosti naše Crne Gore. Svoja budućnost, budućnost svoje porodice i države nikada u našim Vasojevićima nije bila na prodaju, posebno neće biti na ovim izborima.

Nisu ovo izbori samo za parlament, jasno je svima. U pitanju je poslednja linija odbrane naših života, naših svetinja, i više sam nego siguran da ćemo i u Beranama, i u Crnoj Gori, moji vršnjaci i ja, odgovoriti izazovu odbrane naše crkve i naših manastira, a SD i družinu poslati na smetlište istorije.
A u septembru, neka nova vlast, na čelu sa našom partijom, biće u prilicu, da zapošljava i pomaže svom narodu, ali u skladu sa zakonom i poštujući Ustav svoje države.

NEMA PRODAJE I PREDAJE- NE DAMO SVETINJE!!!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.