Категорије
СНП

Саопштење за јавност Асоцијације младих СНП Никшић

Опет смо свједоци предизборне градње и изградње, помпезног предавања кључева за станове у зградама, овог јутра за никшићку полицију

И тако сваке четврте године Црна Гора бруји од машина, од славља и отварања на брзину склепаног неког пројекта, за њих милионске инвестиције, а кроз неколико мјесеци се та “милионска” инвестиција почне распадати, рушити, пуцати, па је крпе и прекрајају све мало по мало, а пред изборе заблиста у пуном сјају и замаже очи бирачима, који забораве шта је било прије, јер ипак «нешто се ради».

Грађани Црне Горе, није битно да се нешто и некад ради, битно је да се увијек ради и изграђује,а не само пред изборе! Било би добро да су избори сваке године, онда би нам држава стварно била за примјер. Сви би били запослени, имали бисмо најмодерније путеве и саобраћајнице, станове… Једном ријечју – све би нам цвјетало. Него овако, избори су сваке четврте године, па нам, изгледа, то смета.

Питамо бираче, зар је толико битно кад се «отвара» стамбена зграда, небитно за кога, да се толико слави, пјева, снима, као да је то нешто необично за једну европску, модерну државу? То се у свим модерним државама подразумијева као нешто обично и нормално, без помпе и сликања. Него, код нас је то сад, па опет пред неке изборе, те све треба забиљежити и озваничити.

На крају, зар није доста оваквог замазивања очију? Увијек иста прича, увијек иста слика, већ 30 година. Размислите, грађани Црне Горе! Дошло је вријеме за промјене, вријеме за изграђивање Црне Горе из чврстих темеља, а не само сваке четврте године. Избор постоји, ви одлучујете.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.