Категорије
СНП

Vlast po oprobanim metodama UDBE pokušava da poremeti mir u Beranama

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Berane najoštrije osuđuje ispisivanje neprimjerenih grafita u naseljima gdje većinski žive naši uvaženi prijatelji i komšije muslimani i bošnjaci. Osuđujemo tu vrstu vandalizma a znamo i od koga dolazi.

Na djelu je već isprobani metod UDBE iz mračnih devedesetih godina. I tada su, kao i sada, visoko rangirani udbaši, pod kapuljačama i okriljem noći u predvečerje izbora, lijepili Šešeljeve plakate kako bi zaplašili naše uvažene komšije muslimane. Ništa novo, vratio se Šime u grad, a sa njim i prepoznatljiv rukopis sijanja podela i straha kako bi ubrao politički poen za DPS i obezbijedio još 4 godine otimačine i pljačke države uskom krugu ljudi na vrhu piramide moći.

E pa, gospodo, ovog puta vam to neće proći jer je narod prepoznao sve vaše podle, prizemne i providne metode i zbog toga će vas kazniti na izborima. Pozivamo naše prijatelje Bošnjake i Muslimane, da ne nasijedaju na ove provokacije jer sa pravoslavnim življem oni nikada nijesu imali bilo kakav problem već upravo sa kuhinjom DPS-a koja pod okriljem mraka kuva sve podlosti u gradu.

Pozivamo Srbe, Crnogorce, Bošnjake, Muslimane i sve druge dobre ljude u našem gradu da zajedno kažemo stop DPS mračnoj kuhinji i unesemo svijetlo ljepšeg i boljeg života. Na kraju, tražimo od nadležnih organa da što prije reaguju i otkriju huligane, a u tome će im svakako pomoći snimci nadzornih kamera kojih u mjestima gdje su grafiti ispisivani, ima dosta.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares