Категорије
Актуелно

Predizborni skup u Rovcima

KRIVOKAPIĆ: KLJUČNI JE TRENUTAK DA BEZBOŽNIČKA VLAST ODE

Danas je u Rovcima održan predizborni skup, kojem je prisustvovao nosilac liste velike narodne koalicije Za budućnost Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je poručio da je sad ključni momenat da tridesetogodišnja bezboznička vlast ode. Pred nama je samo jedan put – put pobjede i zato svu snagu i energiju treba da uložimo da dokažemo da je u pravu onaj koji je za Boga.

Nakon donošenja sramnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, natjerani smo da branimo našu vjeru. Jedini zadatak koalicije je da našoj djeci obezbijedi život dostojan čovjeka.

Mora se prestati sa zloupotrebom i pljačkanjem naših resursa i bogatstava.
Sadašnja vladajuća struktura ne haje ni za Ustav, ni za zakone, ni za naše mišljenje. Raj koji nam je dat od Boga moramo sačuvati za naše potomke. Posle 30. avgusta Crna Gora će biti onakva kakvu su je naši preci ostavili.

Krivokapić je pozvao prisutne da izađu na izbore i da glasaju za budućnost i boljitak Crre Gore.

Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP CG, je rekao da pred nama nisu obični izbori, već da se radi o opstanku našeg društva.

Vlast nam je uzela pismo, jezik, a sada bi i vjeru. Živimo u najtežem periodu za Crnu Goru od 1945. godine, u neviđenoj političkoj, ekonomskoj i institucionalnoj krizi. Dužni smo da branimo sebe i svoja ognjišta.

On je zahvalio profesoru Krivokapiću što je prihvatio da vodi koaliciju i da dâ svoj doprinos rušenju ove odnarođene vlasti.

Svi moramo biti odgovorni prema sebi, svojoj porodici i onima koji dolaze i dati sve od sebe da nakon 30. avgusta Crnoj Gori krene nabolje.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.