Категорије
Актуелно

Коалиција „За будућност Црне Горе“ Голубовићу: Узалуд обилазите грађане Зете, изаћи ће све криминалне активности на видјело

Побједничка коалиција „За будућност Црне Горе“ обавјештава јавност да је у посједу информације да предсједник Привредне коморе, Властимир Голубовић, иначе члан Предсједништва ДПС-а, и кандидат за посланика ове партије, ових дана интензивно обилази приватнике по Зети и, због лоше процјене сигурног гласа, тражи од њих да му доставе списак својих запослених са јединственим матичним бројем и бројем телефона

Побједничка коалиција „За будућност Црне Горе“ обавјештава јавност да је у посједу информације да предсједник Привредне коморе, Властимир Голубовић, иначе члан Предсједништва ДПС-а, и кандидат за посланика ове партије, ових дана интензивно обилази приватнике по Зети и, због лоше процјене сигурног гласа, тражи од њих да му доставе списак својих запослених са јединственим матичним бројем и бројем телефона.

Овакав вид злоупотребе функције не само да подлијеже кривичној одговорности, коју Голубовић сигурно неће избјећи, већ најбоље говори о паници и расулу у којем се налази ДПС, који на сваки начин покушава кроз репресивне методе заплашити слободне грађане Црне Горе„, саопштено је из те коалиције.

Они су поручили Властимиру Голубовићу и његовим шефовима „да се народ ослободио, и да никакви притисци неће донијети резултат, него ће им се вратити као бумеранг. Такође га упозоравамо да ће сваки вид његових криминалних активности убрзо изаћи на видјело, и да ће се сигурно после 30. августа наћи на тапету независног правосуђа„.

Izvor: https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares