Категорије
СНП

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković čestitao Dan opštine Mojkovac

JOKOVIĆ: VRIJEME JE DA SE MOJKOVCU VRATI TITULA INDUSTRIJSKOG CENTRA CRNE GORE

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u svoje i u ime SNP, čestitke građanima Mojkovca povodom Dana opštine, 13. avgusta.

„SNP podsjeća da iako je prije nekoliko godina, tadašnja lokalna vlast utvrdila novi datum obilježavanja Dana opštine Mojkovac, za nas koji poštujemo tradiciju i svoje pretke, smatramo da je Mojkovac dostojan 6. januara, dana kada se obilježava uspomena na čuvenu Mojkovačku bitku.

Ipak, dragi građani Mojkovca, vrijeme je majstorsko rešeto i doći će sve na svoje, vjerujemo brzo. U međuvremenu, želim vam da svoj grad učinite mjestom dostojnim življenja, kako i zaslužujete. Mojkovac je nekada bio jedan od industrijskih centara Crne Gore, trebalo bi mu tu titulu vratiti. No, to mogu samo oni koji znaju da rade svoj posao, na dobrobit svih građana podjednako a ne kako smo od ove vlasti navikli svih ovih godina.

Moramo svi zajedno vjerovati u ljepše i bolje sjutra, za budućnost Crne Gore i njenih građana. U nadi da nas sve zajedno čekaju neka bolja vremena, čestitam vam Dan opštine“, kaže se u čestitki predsjednika SNP CG.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.