Категорије
Актуелно

Rejting političara: Krivokapić, Đukanović, Marković, Bečić…

Marko Pejović iz CEDEM-a je napomenuo da najveći broj ispitanika nije imao stav o Krivokapiću s obzirom da je novo lice na političkoj sceni.

Nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić ima najveću prosječnu ocjenu kada su u pitanju političari i javne ličnosti, prema istraživanju CEDEM-a.

Slijede lider DPS i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Duško Marković, lider Demokrata Aleksa Bečić, lider URA Dritan Abazović, ministar prosvjete Damir Šehović, predsjednik Demosa Miodrag Lekić.

Na listi su redom i Vladimir Joković, Srđan Pavićević, Milan Knežević, Nebojša Medojević, Goran Danilović, Andrija Mandić, Draginja Vuksanović Stanković, Ivan Brajović, Marko Milačić, Maksim Vučinić, Predrag Bulatović, Raško Konjević, Rafet Husović, Ranko Krivokapić, Andrija Popović, Mehmed Zenka, Marija Vučinović, Nik Đeljošaj i Adrijan Vuksanović.

Marko Pejović iz CEDEM-a je napomenuo da najveći broj ispitanika nije imao stav o Krivokapiću s obzirom da je novo lice na političkoj sceni.

Iz CEDEM-a su kazali da standaradna statistička greška mjerenja iznosi +/-3,1 odsto za pojave sa incidencom od 50 odsto sa intervalom povjerenja od 95 odsto.

Istraživanje je sprovodeno u periodu od 5. do 12. avgusta 2020. godine i rađeno je na uzorku od 1037 ispitanika.

Izvor: https://www.vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares