Категорије
СНП

Saopštenje za javnost Odbora SNP Glavnog grada Podgorica

ŠTO PRIJE OBEZBIJEDITI OGRADU U PODGORIČKOM PARKU I PRESTATI SA NEOZBILJNOŠĆU!

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica pita nadležne u Glavnom gradu otkad se prave parkovi koji nisu namijenjeni djeci?

Naime, na pitanje da li će nedavno otvoreni Podgorički park biti dodatno obezbijeđen s obzirom da trenutna drvena ograda povezana kanapima nije dovoljno bezbjedna za djecu koja borave u tom parku iz preduzeća „Zelenila“ stigao je nesvakidašnji odgovor. Naime, iz ovog gradskog preduzeća rečeno je da pomenuti park nije namijenjen djeci!

Bilo je neophodno razmišljati unaprijed jer se lako može desiti da neko dijete u žaru igre i zabave odluči da preskoči ogradu, što bi imalo tragične posledice. Takođe, starija djeca često izlaze bez pratnje roditelja, pa je rizik još veći.

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica poziva nadležne u preduzeću „Zelenilo“ i u gradskoj upravi da što prije isprave ovu grešku i da omoguće roditeljima i djeci bezbjedan i ugodan boravak u ovom parku.

Posao se ne može raditi na ovako traljav način i do pola, a u cilju da se pred izbore prikupe politički poeni. Podsjećamo da sve što se u Podgorici gradi finansiraju njeni građani i da oni očekuju da za svoj novac dobiju kvalitetnu i bezbjednu infrastrukturu.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.