Категорије
СНП

ODLAZEĆA VLAST POKUŠAVA DA ISCENIRA SUKOBE,OLOVKOM SE IZBORIMO ZA BOLJU BUDUĆNOST NAŠE DJECE!

Mr Danijela Đurović, potpredsjednica SNP CG

U svakodnevnoj komunikaciji sa građanima uočava se jasna podrška ideji objedinjavanja opozicije koju zastupa velika narodna koalicija „Za budućnost Crne Gore“. Ekonomski kolaps države, u koji nas je nestručnim i koruptivnim upravljanjem doveo aktuelni režim, najveća je prijetnja stabilnosti države. Odgovore na rješavanje nagomilanih problema ne mogu dati oni koji ih sistematski godinama i stvaraju, vrlo često radi ličnih i partijskih interesa. Građani su svjesni i spremni na promjene i u tom duhu slobodno i neopterećeno izražavaju svoj revolt i potrebu za otklonom od dosadašnje vlasti.

Nažalost, građani nam javljaju i da odlazeća DPS vlast i njihovi funkcioneri šire amosferu tenzija i pokušavaju da isceniraju sukobe među mirnim i dostojanstvenim Novljanima. U tom duhu je i nezakonito privođenje sveštenika i građana koji u mirnom litijskom hodu izražavaju svoje nezadovoljstvo protiv apsurdnog Zakona o slobodi vjeroispovjesti. Ovom prilikom ih upozoravamo da upravo oni, odlazeća DPS garnitura, snosi svu odgovornost u slučaju bilo kakvih nemilih događaja. Podjele, tenzije i zastrašivanje su postulati na kojima je DPS režim vladao godinama, ali tome 30. avgusta dolazi kraj.

Ubijeđena sam da kontinuirano kršenje ljudskih prava pod izgovorom zaštite od epidemije nije ništa drugo nego namjera radikalizacije krize i uvod u ekscesne situacije kojom bi se ugrozili životi i bezbjednost građana, a sve sa ciljem uvođenja vanrednog stanja i odlaganja predstojećih izbora na kojima je izvjesna pobjeda demokratske opozicije. Pozivam sve građane Herceg Novog i cijele Crne Gore da ne nasijedaju na provokacije, a pripadnike policije da shvate i prelome da smo mi njihov narod i da je došlo vrijeme da nam se svi pridruže.

Mi nastavljamo političku borbu mirno i dostojanstveno, kao i do sada, a naše građane pozivam da se olovkom izbore se za svoju slobodu i bolju budućnost za svoju djecu. Garant stabilnosti Crne Gore i ekonomskog napretka je naša velika narodna koalicija Za budućnost Crne Gore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.