Категорије
СНП

Saopštenje za javnost Asocijacije mladih SNP Berane

MLADI SNP BERANE: U NEDJELJU NEMAMO PRAVO NA GREŠKU!

U nedjelju je poseban dan. U nedjelju sviće neka nova rujna zora našoj Crnoj Gori. Dosta smo slušali obmane, prevare i lažna obećanja.

Obećavali su nama mladima nova radna mjesta, ljepšu budućnost i bolju perspektivu u uređenoj državi. Samo prije 4 godine, poslednji diktator na ovim prostorima je rekao da će 40.000 mladih i obrazovanih ljudi naći uhljebljenje na novim radnim mjestima. Obećali su da neće prodati naše crkve i manastire tajkunima, i da ćemo živjeti u miru i slozi, uživajući blagodeti ljepšeg života. Od svega toga istina je samo da je još uvijek na vlasti diktator. Ali još samo jedan dan!

Mi mladi smo donijeli svoju konačnu odluku. Onako, kako smo mirno, dostojanstveno šetali u litijama beranskim ulicama, sa osmijehom i ljubavlju, isto tako ćemo u nedjelju svi do jednoga na birališta da smijenimo ovaj režim. Smjenom režima odbranićemo ime i dostojanstvo njegoševske Crne Gore, a od ponedjeljka će pobjednička zvona u našim manastirima i crkvama donijeti prijeko potrebni duševni mir.

U nedjelju nemamo pravo na grešku, jer u nedjelju ne biramo samo poslanike za novi skupštinski saziv. U nedjelju konačno prestaje poniranje i duhovno zatiranje našeg bića! Zato, momci i djevojke, sa osmijehom na usnama, skupa, svi do jednoga.

Dva osnovna pravila ne zaboravite: NIKO NE SMIJE OSTATI KUĆI I NIKO NE SMIJE GLASATI DPS. Ko ostane kod kuće na najprizemniji način, ćuteći i podlo, glasao je kriminalni režim, a ko glasa za DPS drznuo se da ruši svoje porijeklo, svoju krsnu slavu i sve što mu je sveto.
Mladi Berana žele BUDUĆNOST CRNE GORE! Mi želimo mir, ljubav i slogu! Mi želimo da radimo i stvaramo u našoj državi, i da se kao i do sada molimo našoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi da nam da snage i razuma da izdržimo i pobijedimo i kad je teško.

Pobjeda je blizu, na dohvat ruke! Na tebi je da izađeš i glasaš i to pobjedničku koaliciju “Za budućnost Crne Gore”! Zaokruži broj 9.

Autor fotografije: Novović Luka

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.