Категорије
СНП

SNP poziva na mir

SAČUVAJMO JEDNI DRUGE, CRNA GORA JE ZEMLJA SVIH NAS ‼

Socijalistička narodna partija Crne Gore u potpunosti dijeli stav svojih prijatelja iz međunarodne zajednice, koji su izborni dan ocijenili izuzetno tolerantnim.

Koristimo i ovu priliku da se još jednom zahvalimo našim građanima, koji su pokazali da se mirnim putem i olovkom može smijeniti vlast, i da demokratija i evropski put naše države nemaju alternativu. Narod je izabrao promjene i izborni dan je potvrdio naše ranije tvrdnje, da mir nema cijenu. Crna Gora je naša država i u njoj ćemo živjeti bez podjela i nepravdi, koje su bile svojstvene sada već odlazećoj vlasti.

Najoštrije osuđujemo napade na kancelarije dosadašnjih članica vlasti i nemile događaje kojima smo sinoć svjedočili u Podgorici i Nikšiću i pozivamo organe reda da procesuiraju vinovnike tih dešavanja, bez obzira sa koje strane dolazili.

SNP Crne Gore poziva svoje članstvo i simpatizere da i ovog puta pokažu najviši mogući stepen demokratije, jer život ide dalje, a obaveze pred svima nama zahtijevaju najveću moguću ozbiljnost i odgovornost. Revanšizam i ponovne podjele nikom dobro nijesu donijele. Još jednom pozivamo naše članove i simpatizere da slave u svojim kućama, da ne nasijedaju na provokacije.Onako kako smo izvanredno, pošteno i čisto vodili kampanju, tako moramo i odgovoriti i izazovu stvaranja drugačije i bolje budućnosti za nas i našu djecu.

SNP otvoreno poziva da se večeras ostane kući i ne izlazi na ulice, jer onaj koji to uradi mora biti svjestan da direktno pomaže odlazećem režimu. Dozvolimo Demokratskoj partiji socijalista da mirno preda vlast, jer drugog izbora nemaju. A na nama je da, skupa sa građanima i svojim narodom, otvorimo novu, modernu, evropsku stranicu Crne Gore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares