Категорије
СНП

Dragan Ivanović, potpredsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore

MRŽNJU SIJE ODLAZEĆI REŽIM U SVOM OČAJNIČKOM POKUŠAJU DA NEŠTO PROMIJENI!⚡️

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje vandalizme koji se dešavaju po Crnoj Gori ovih dana. To smo mnogo puta do sada istakli i ponavljaćemo uvijek. Imamo potpuno pravo na to jer smo partija koja se za mir i međuvjersku toleranciju zalaže od svog nastanka.

Ovoga puta jasno i glasno poručujemo da svu mržnju koja se kroz kamenovanje i ispisivanje poruka po zidovima vjerskih i političkih objekata ispoljava po crnogorskim gradovima, sije odlazeći režim u očajničkom pokušaju da nešto promijeni. Promijeniće se „samo“ vlast, promijeniće se način vođenja politike, promijeniće se odnos prema građanima i promijeniće se mržnja u ljubav. I ništa drugo. Znamo se dobro svi. Znamo što ste radili svih ovih 30 godina i ne treba nam niko drugi da nas nauči kako s vama.

Upozoravamo DPS da prestane da radi ovo što radi. Prihvatite da ste izgubili, od naroda ste izgubili. Sve je bilo na našoj strani. Džaba vam je bilo i preko 50 hiljada fantomskih glasača, nisu vam pomogli ni glasovi iz Rožaja u kasne sate ovoga puta. Dirnuli ste u vjeru, morali ste znati da vam proći neće. Sada i vi pokušavate da vjerom izvršite prevrat, koristeći međuetničku osjetljivost, ali neće vam proći. Naše poruke se ne pišu mržnjom i to latiničnim pismom. Pravite grešku u koracima. Znaju to dobro i Albanci i muslimani i svi drugi sa kojima pokušavate da nas zavadite. Ni danas posle toliko godina niko ne vjeruje u namještenu igru oko „pohoda na Tuzi“ kada ste pokušali da sve svalite na SNP. Ponavljam, znamo se gospodo.

Nego polako. Mnogo je posla pred nama jer treba popraviti ono što ste za sobom ostavili ovom napaćenom narodu. Doći ćete na red svi. Ne treba da se plaše nacionalne manjine. Treba da se plašite vi, jer znamo, a i vi dobro znate, što ste radili.

Još jednom, manite se ćorava posla. Obiće vam se o glavu kao što vam se obio i ovaj izborni poraz.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.