Категорије
Спорт

KARATE KLUB BUDUĆNOST KRENUO SA TRENINZIMA

Nakon skoro šest mjeseci pauze koju je prouzrokovala pandemija korona virusa, sve uzrasne kategorije Karate kluba Budućnost počele su sa radom. Takmičari su se uželjeli rada i treninga, a počeo je i upis novih članova svakog radnog dana u prostorijama kluba, u SC ”Morača” od 17.00 do 18.00 časova.

Pauza je bila duga, ali uz poštovanje svih propisanih mjera, sve uzrasne kategorije našeg kluba krenule su sa treninzima. Takmičari su se uželjeli treninga, ali rad će u početku biti doziran. Kako vrijeme bude odmicalo pojačavaće se i intezitet treninga, i vjerujem da će se na pravi način tempirati forma. Velika takmičenja u ovoj godini su otkazana, ali se nadamo da će biti nekih turnira kod nas i u regionu, i vjerujem da će ih naši takmičari dočekati spremno. U svakom slučaju, srećni smo što smo ponovo u borilačkoj sali i na tatamiju – kazao je direktor kluba Rajko Vujošević.

Mlađe kategorije Budućnosti veoma su talentovane, što potvrđuju i brojne medalje koje takmičari osvajaju, a kada se sezona nastavi za očekivati je da se takav trend nastavi.

Izvor: DAN

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.