Категорије
СНП

OSUĐUJEMO PODNOŠENJE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV MILANA RADOVIĆA ZBOG NJEGOVOG STAVA O MENADŽMENTU RTCG

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje skandalazon postupak menadžmenta i uredništva RTCG koji su podnijeli krivičnu prijavu protiv člana Savjeta Javnog servisa Milana Radovića zbog navodnog ugrožavanja sigurnosti i govora mržnje jer je na Tviteru saopštio stav o napadu na novinarsku ekipu, ali i o stanju u toj medijskoj kući.

Žalosno je što ljudi koji vode RTCG nemaju toliko demokratskog kapaciteta da podnesu drugačije mišljenje koje je izraženo u Radovićevom stavu da je „Javni servis daleko od slobodnog, nezavisnog i profesionalnog, a za to su odgovorni rukovodstvo i urednici”.

Očigledno očajni i uspaničeni zbog rezultata nedavno završenih izbora, a svjesni sramne uloge koju su imali u crnogorskom društvu poslednjih decenija, rukovodioci RTCG oštricu okreću prema Radoviću koji je samo naglas rekao ono što svi u Crnoj Gori misle.

SNP CG cijeni da gospodin Radović ima pravo da svoj stav o uređivačkoj politici RTCG iznese onako kako misli da treba, a onima koji podnose krivične prijave protiv njega savjetujemo da se manu ćorava posla. Umjesto toga, vrijeme je da konačno urade nešto dobro za Javni servis za koji građani Crne Gore izdvajaju milione eura, a dobijaju samo jednostrane programske sadržaje koji idu u korist Demokratskoj partiji socijalisti i njenom šefu.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.