Категорије
СНП

HVALA SVIMA KOJI SU DALI GLAS ZA BOLJU BUDUĆNOST CRNE GORE❗

Radosav Nišavić, predsjednik Odbora SNP Bijelo Polje

Opštinski odbor SNP u Bijelom Polju zahvaljuje se svojim članovima i simpatizerima koji su na izborima zaokružili “Za budućnost Crne Gore”, i time nam dali povjerenje i obavezu da u narednom periodu vodimo državu ka boljem sjutra.

Sigurni smo da je svaki vaš glas ogroman doprinos izgradnji bolje i evropske budućnosti kako našeg grada, tako i Crne Gore. Na taj način smo poslali najljepšu poruku Evropi i svijetu da se i na ovim prostorima na demokratski način, olovkom može promijeniti vlast.

Ovo je sjajan rezultat u Bijelom Polju, i sigurni smo da ćemo u tom pravcu nastaviti i na sledećim lokalnim izborima. Imali smo sjajan rezultat na svim izbornim mjestima, čime se jasno pokazalo da Bijelo Polje vapi za promjenama, koje su neophodne u lancu usvajanja demokratskih standarda.

Ujedno, koristimo priliku da se zahvalimo i našim koalicionim partnerima, sa kojima smo vodili jednu čistu, pozitivnu kampanju, i uspjeli građanima da predočimo naš program, prije svega u ekonomskom i socijalnom smislu, kako bi i sjever naše države konačno krenuo putem neophodnih promjena.

Trideseti avgust je po mnogo čemu poseban dan. Čin smjene vlasti konačno je poslao i jasnu sliku građanima da je u njihovim rukama moć i da ne postoji sila koja se olovkom ne može smijeniti. Pred nama su novi izazovi, i pozivamo sve političke aktere da skupa damo maksimum kako bi naša Crna Gora što prije postala moderna, bogata država – članica Evropske unije.

Hvala vam, dragi birači, uz poruku: Živjela narodna volja građana, Živjelo naše Bijelo Polje i naša Crna Gora!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.